MC

Συγκινητική ανταπόκριση στην αιμοδοσία του Blue Heart στη μνήμη της Μαριλένας Περικλέους (pics)

Συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στην αιμοδοσία και δειγματοληψία για μυελό των οστών που διοργάνωσε το Blue Heart Foundation – Αφιερωμένη στη μνήμη της Μαριλένας Περικλέους που σκοτώθηκε στην άσφαλτο η εκδήλωση

Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλτρουισμού και αλληλεγγύης που χαρίζει ζωή στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Και αυτό το απέδειξαν περίτρανα, όλοι όσοι με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Blue Heart Foundation και έδωσαν το παρών τους το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου, στο YS Stadium στη Λεμεσό.

Η αιμοδοσία και δειγματοληψία για εθελοντές δότες μυελού των οστών που διοργάνωσε το Blue Heart Foundation ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Μαριλένας Περικλέους η οποία έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα τον Ιούλιο του 2020, στα 19 της μόλις χρόνια.

Η ανταπόκριση του κοινού που έσπευσε να δώσει αίμα και δείγμα μυελού των οστών για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ήταν συγκινητική.

Κατά την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 φιάλες αίμα και ενισχύθηκε με νέα δείγματα η τράπεζα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας, Μαργαρίτα Παπανικολάου εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες της προς το Blue Heart Foundation για τη διοργάνωση της αιμοδοσίας και προς όλους που συνέβαλαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του οργανισμού για στήριξη της μνήμης του παιδιού της.

Όλες οι δράσεις, εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις, πραγματοποιούνται με την πολύτιμη αρωγή των υποστηρικτών του Blue Heart: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Hellenic Bank, Laiko Cosmos Trading, Remedica, Meridian, VIA Design Studio, A&P Christofi Bros Constructions, YK Ioannou.

Scroll to Top