Παρουσιάστηκε πλάνο για τις επόμενες δράσεις του Blue Heart Foundation και τιμήθηκαν οι υποστηρικτές (pics-video)

Εκδήλωση του Blue Heart Foundation – Παρουσιάστηκε το πλάνο των επόμενων δράσεων και τιμήθηκαν οι υποστηρικτές του οργανισμού

Μία ξεχωριστή εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκε το πλάνο με τις επόμενες δράσεις του Blue Heart Foundation και τιμήθηκαν οι μεγάλοι υποστηρικτές του, διοργανώθηκε χθες βράδυ στο YS Stadium στη Λεμεσό.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, κ. Χρίστος Μαραγκός αναφέρθηκε στο μεγάλο ταξίδι της μπλε καρδιάς, που ξεκίνησε επισήμως στις 19 Δεκεμβρίου με την παρουσίαση του οργανισμού στο κοινό και συνεχίζεται με μεγάλες και σημαντικές δράσεις, κάποιες εξ αυτών μάλιστα και εκτός Κύπρου.

«Ανακοινώνουμε απόψε ότι η δράση του Blue Heart επεκτείνεται με τη συμβολή της εθελοντικής μας ομάδας και στην Ελλάδα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα η μπλε καρδιά θα φτάσει μέχρι τη μακρινή Ζιμπάμπουε. Όπως γνωρίζετε, εκεί, βασικές ανάγκες όπως το νερό, το φαγητό και η εκπαίδευση είναι πράγματα ξένα. Θέλουμε να βοηθήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά να χαμογελάσουν» είπε ο κύριος Μαραγκός.

Μέσα στο πλάνο δράσεων του Οργανισμού για τους επόμενους μήνες, εντάσσονται διαλέξεις, σεμινάρια και ημερίδες που σκοπό έχουν την ενημέρωση για πάταξη του σχολικού εκφοβισμού και άλλων κακοποιητικών συμπεριφορών. Παράλληλα, θα παραχωρηθούν δύο πλήρεις υποτροφίες για φοίτηση στη Νομική, δύο υπερσύγχρονα drone θα διατεθούν στην Αστυνομία Κύπρου για τις ανάγκες της και στο Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών του Οργανισμού, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συνδράμει την κοινωνία και τις κρατικές υπηρεσίες σε γεγονότα μεγάλης κλίμακας, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί και άλλες φυσικές καταστροφές.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η διενέργεια μεγάλης έρευνας κοινής γνώμης σχετικά με τις ακριβείς ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών σήμερα, τα ευρήματα της οποίας θα αποτελέσουν οδηγό για τις επόμενες δράσεις του οργανισμού.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης, όταν παραδόθηκαν από την Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Εύη Μαραγκού, τα κλειδιά ενός βαν οχήματος, δωρεά από το Blue Heart Foundation, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικού Σχολείου Απόστολος Λουκάς κ. Μιχάλη Παπαπαδόπουλο. Το αυτοκίνητο θα εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε εκπροσώπους των εταιρειών που από την αρχή αγκάλιασαν το Blue Heart Foundation και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις του σε αυτό το όμορφο ταξίδι προσφοράς.

These are the companies Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Hellenic Bank, Laiko Cosmos Trading, Remedica, Meridian, VIA Design Studio, A&P Christofi Bros Constructions.

Also present at the event was the Blue Heart Emergency Team, which carried out another training session last night. The event took place at the YS Stadium in Limassol, a venue that often hosts Blue Heart Foundation actions and events as well as the training of members of the Emergency Department.

Scroll to Top