MC

Το Blue Heart ταξίδεψε σε ολόκληρη την Κύπρο και μοίρασε βιβλία σε νηπιαγωγεία (pics)

Συνεχίζει το μεγάλο ταξίδι προσφοράς η μπλε καρδιά… Επισκέψεις σε νηπιαγωγεία και παράδοση κασετίνας με 8 βιβλία αφιερωμένα στη ζωή των Αγίων – Δείτε Εικόνες από το το ταξίδι και τις στάσεις του λεωφορείου του Blue Heart ανά το παγκύπριο

Μία κασετίνα με 8 υπέροχα βιβλία, υπό τον τίτλο «Νήσος των Αγίων» δώρισε το Blue Heart Foundation σε νηπιαγωγεία ανά το παγκύπριο.

Τις προηγούμενες μέρες, το λεωφορείο του Blue Heart ταξίδεψε σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και στήριξης και μοιράζοντας στα παιδιά τα βιβλία, αφιερωμένα στην οικογένεια, την πατρίδα και την ορθοδοξία.

Η ομάδα του Blue Heart, υπό το συντονισμό της Έλλης Μαραγκού, επισκέφθηκε μεγάλο αριθμό νηπιαγωγείων, παρέδωσε τα βιβλία και είχε την ευκαιρία να συνομιλίσει με το προσωπικό.

Δείτε Εικόνες από την παράδοση των βιβλίων

Το Blue Heart είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους.

Το μεγάλο ταξίδι της μπλε καρδιάς συνεχίζεται με σειρά σημαντικών δράσεων το επόμενο διάστημα.

Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές μας: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Hellenic Bank, Laiko Cosmos Trading, Remedica, Meridian, VIA Design Studio, A&P Christofi Bros Constructions.

Scroll to Top