MC

Επιχείρηση εξωραϊσμού του κέντρου της Λεμεσού από εθελοντές του Blue Heart

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού του κέντρου της Λεμεσού από συνθήματα και σύμβολα – Έπιασαν μπογιές και βούρτσες οι εθελοντές του Blue Heart Foundation – Με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού

Με στόχο να «ασπρίσουν» ξανά οι τοίχοι δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων στο κέντρο της Λεμεσού, οι εθελοντές του Blue Heart Foundation έπιασαν μπογιές και βούρτσες και ξεκίνησαν δουλειά από νωρίς το πρωί του Σαββάτου που μας πέρασε.

Με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργείων του, οι εθελοντές του Blue Heart συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του ΤΕΠΑΚ απέναντι από το Δημαρχείο και προχωρώντας στους γύρω δρόμους του κέντρου, έσβησαν συνθήματα και σύμβολα από τους τοίχους σπιτιών και καταστημάτων, ξεκόλλησαν αφίσες, καθάρισαν παγκάκια και αποκαταστήσαν την πρόσοψη κτιρίων, επαναφέροντας το χρώμα των τοίχων.

Με τους εθελοντές του Blue Heart και ο Δήμαρχος της Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές και εξέφρασε την ελπίδα την πρωτοβουλία αυτή να ακολουθήσουν και άλλες οργανώσεις.

Το Blue Heart είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους.

Το μεγάλο ταξίδι της μπλε καρδιάς συνεχίζεται με σειρά σημαντικών δράσεων το επόμενο διάστημα.

Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές μας: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Hellenic Bank, Laiko Cosmos Trading, Remedica, Meridian, VIA Design Studio, A&P Christofi Bros Constructions, YK Ioannou.

Scroll to Top