MC

Δωρεά αυτοκινήτου από το Blue Heart Foundation στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς (pics)

Ένα αυτοκίνητο 13 χιλιάδων ευρώ από το Blue Heart Foundation στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς

Ένα εξοπλισμένο αυτοκίνητο, αξίας 13.000 ευρώ δώρισε το Blue Heart Foundation στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς στη Λεμεσό, για τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών του.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Ειδικό Σχολείο Απόστολος Λουκάς, το Blue Heart Foundation προχώρησε στη δωρεά του αυτοκινήτου προκειμένου να καταστούν οι καθημερινές μετακινήσεις των μαθητών λίγο πιο εύκολες. Τα χρήματα για την αγορά του οχήματος προήλθαν από τα έσοδα της μεγάλης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2023 στη Λεμεσό, κατά την οποία ο οργανισμός Blue Heart παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό.

Η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Blue Heart Foundation κ. Εύη Μαραγκού, παραδίδοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνωνκ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, εξήρε το έργο που επιτελείται στο σχολείο και έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη διασφάλισης ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής όλων των παιδιών στην εκπαίδευση χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Δείτε εικόνες από την τελετή παράδοσης του οχήματος

Το Blue Heart είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. Στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις δυνάμεις τους.

Το μεγάλο ταξίδι της μπλε καρδιάς συνεχίζεται με σειρά σημαντικών δράσεων το επόμενο διάστημα.

Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές μας: Signet, Island Oil Holdings, Dynatron, Hellenic Bank, Laiko Cosmos Trading, Remedica, Meridian, VIA Design Studio, A&P Christofi Bros Constructions.

Scroll to Top